APK & ONDERHOUD

APK

Voor de APK van uw auto kunt u ook terecht bij Care4Cars in Sittard. Wij zijn een RDW erkend garagebedrijf. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde apparaatuur om APK keuringen uit te voeren voor benzine en diesel voertuigen tot 3.500 kg.
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. APK verval datum De vervaldatum van de APK-keuring kunt u vinden via de website van de RDW. Keuren tot 2 maanden vooraf U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. Laat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum keuren, dan krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Het maakt niet uit wie met het voertuig naar de APK-keuring gaat. Diegene moet wel het originele Voertuigbewijs/ kentekenbewijs deel I meenemen.

WERKWIJZE

Onder het genot van een kop koffie

Goede prijs, kwaliteit

Een tevreden klant

AUTO

Werkzaamheden

APK

Voor de APK van uw auto kunt u ook terecht bij Care4Cars in Sittard. Wij zijn een RDW erkend garagebedrijf. Onze werkplaats is voorzien van alle benodigde apparaatuur om APK keuringen uit te voeren voor benzine en diesel voertuigen tot 3.500 kg.

Wij voeren onderhoud, reparaties en APK uit voor alle merken personen- auto’s en bedrijfswagens. Wij hanteren daarbij de, door de fabrikant voorgeschreven, onderhoudsschema's. Wij zijn door onze jarenlange ervaring in staat alle voorkomende reparaties aan uw auto vakkundig uit te voeren.

Het is verstandig de airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen. Met regelmatig onderhoud voorkomt je dat hij stuk gaat. Een airco repareren of vervangen is namelijk een dure aangelegenheid.

U kunt bij ons terecht voor autobanden, velgen, balanceren en reparaties.
Wij verzorgen de levering en montage van alle merken zomerbanden, 4 seizoenen banden en winterbanden.
 

Ook voor het onderhoud en de APK keuring van uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. Veilig en onbezorgd met uw camper op vakantie. Zorg dat uw camper weer in topconditie is voor de volgende trip.
 

Een auto is te complex geworden om goed onderhoud uit te kunnen voeren zonder opgeleide monteurs en gespecialiseerde diagnose-apparatuur. Wij lezen storingen aan ieder merk of type auto uit.

Adres

Nusterweg 67
6136 KT Sittard

Tel:0031 (0)46 - 458 8 338
E-mail: info@care4carssittard.nl

 

 

 

Opening

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08:30 tot 17:00
Vrijdag 08:30 tot 16:30
Zaterdag & Zondag Gesloten